Weekends

Unna dig en hälsoweekend där du själv väljer de aktiviteter du vill delta i. En helg för att komma igång, hitta balansen eller bara vara!
Nyttja vår bassäng och träningslokaler och njut av vårt vackra naturområde med promenadvägar.
Österåsens Hälsohem har som nyckelbegrepp helhetssyn på människan.

 

Hösten 2018

Jul-pysselweekend 14-16/12

Delta i pysselaktiviteter där du får inspiration och låter kreativiteten flöda. Få små tips & idéer även kring julbordet. Må gott av frisk luft och härlig natur. Basta och bada i vår 32gradiga bassäng och delta gärna i våra motions och avspänningspass under helgen.

________________________________________________________________________________________________________________

Våren 2019

Yoga & Qigong  1-3 februari

En helg där du får prova Yoga & Qigong med enkla lugna rörelser får du träna andningsteknik, balans samt förbättra cirkulationen och energin i kroppen. Tips! Ta med varm kofta, mjuka kläder och inneskor.

 

Kropp & själ  8-10 mars

Ta en paus i vintermörkret i en stressfri miljö. Njut av en härlig spamassage, varmt fotbad, skön handinpackning och hemmagjord skrubb. Ta gärna en välbefinnande stund i vår 32 gradiga varma bassäng för kropp och själ.

 

Skrivarweekend  12-14 april

Att skriva och formulera sig är för många ett bra sätt att vårda sin hälsa. Denna weekend kommer vi att ha inriktning mot terapeutiskt och självbiografiskt skrivande. Vana vid att skriva behövs inte du är välkommen som du är!

 

Mat & Brödbakning  12-14 april

Denna helg får du möjlighet att laga god, nyttig mat och baka hälsobröd under lättsamma förhållanden. Detta varvas med en föreläsning och motionspass för dem som vill! Efter helgen har du förhoppningsvis fått inspiration till mat & brödbakning!

 

Träningsweekend  3-5 maj

En träningshelg som passar alla, från nybörjare till de som redan tränar aktivt. Träffa andra människor som delar ditt intresse och få en kick till träningsglädje. Njut av god, nyttig mat och inspirerande träning för kropp och själ i vår unika inne och utomhusmiljö.

 

Sommarharmoni  17-19 maj

En lugnare weekend där du får chansen att stanna upp. Om du vill kan du ta del av vårat program eller bara vara. Promenera i vår vackra omgivning och njut av den goda maten.

 

Stresshantering & återhämtning!  14-16 juni

Vad är stress och hur påverkar den oss, bli medveten om kroppens signaler. Vad ger dig energi? Sömnen är vår viktigaste återhämtning. En weekend med inspirerande föredrag om stress och sömn samt energigivande aktiviteter.